Idealno za ljubitelje čokolade. Model, ki se nahaja v škatli je zaslužen za mehkobne in sočne kolačke. 24 kolačkov sladkajte po svoji želji, z belim ali rjavim sladkorjem. Čokoladno testo, čokoladni koščki, sočna struktura in vse to brez glutena. Z Dolcela Brownies double choco brez glutena raziščite najboljšo stran čokolade.
Povzetek...
Za 24 brownijev • Sladkajte sami
Priprava
1. Ogrejte pečico na 160°C brez ventilatorja ali 140°C z ventilatorjem (pogoje peke prilagodite svoji pečici). Po navodilih sestavite priložen model za peko. 2. Mešanico za testo vlijte v posodo in dodajte 200 g sladkorja, 3 jajca in 150 g zmehčanega masla. Vse skupaj... prikaži več 1. Ogrejte pečico na 160°C brez ventilatorja ali 140°C z ventilatorjem (pogoje peke prilagodite svoji pečici). Po navodilih sestavite priložen model za peko. 2. Mešanico za testo vlijte v posodo in dodajte 200 g sladkorja, 3 jajca in 150 g zmehčanega masla. Vse skupaj mešajte s stepalko ali električnim mešalnikom dokler ne dobite gladkega testa. 3. Testo vlijte v papirnat model za peko. Po površini testa enakomerno razporedite koščke čokolade in jih nežno potisnite v testo. 4. Pecite v pečici 35 minut. Pečen kolač pustite, da se ohladi v modelu za peko.
- Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem mestu.
- Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje.
- Embalaža: 235 g.