Bolognese omaka

Bolognese omaka

Delikatesa z veliko mesa!

Znane omake bolognese še nikoli ni bilo lažje pripraviti. Vse, kar morate narediti, je, da odprete kozarec, segrejete vsebino in izberete testenine, h katerim boste postregli omako.   

Vsebuje pravi paradižnik, papriko in najokusnejše mleto meso, zato je v njej veliko likopena ter dietnih vlaknin. Brez dodanih konzervansov, samo veliko dobrega okusa. 

Povzetek...

220 g paradižnika • Mleto meso blagega okusa • Brez konzervansov • Vir likopena

Priprava

Segrejte v vroči vodi, na zmernem ognju ali v mikrovalovni pečici. Omako lahko uživate hladno ali toplo kot prilogo k rižu, testeninam, h krompirju ali k mesu.

  • Shranjevanje: Odprti kozarec porabite takoj.
  • Rok trajanja: 24 mesecev
  • Embalaža: kozarec 410 g

Sestavine

Voda, nasekljani paradižnik 30 %, paradižnikov koncentrat 5,4 %, sušeno goveje meso 3,5 % (sušeno goveje meso 64 %, pšenični zdrob, kuhinjska sol, goveji loj, palmovo olje, ojačevalec okusa (mononatrijev glutaminat), beljak v prahu, antioksidant (izvleček rožmarina).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov