Argentinski oslič – panirani fileti

Argentinski oslič – panirani fileti

Oslič v hrustljavi srajčki

Hrust, hrust – in že je na krožniku. Eva panirani fileti osliča spremenijo obrok v pravo ribjo dogodivščino brez posebnega truda. Znotraj so sočni, zunaj zlato hrustljavi – pripravljeni v petih minutah. Poleg tega je oslič naravno bogat z beljakovinami in omega-3 maščobnimi kislinami, z nizko vsebnostjo maščobe pa je idealna izbira za vse, ki želijo jesti lahko, a okusno. Hitro, praktično in vedno pri roki – prava morska čarovnija v vaši kuhinji.

Navodila za pripravo v ponvi: zamrznjene filete osliča cvrite na vročem olju približno 5 minut, dokler ne dobijo zlato rumene barve in želene hrustljavosti. Navodila za pripravo v pečici: na pekač položite papir za peko in nanj razporedite zamrznjene panirane filete.... prikaži več Navodila za pripravo v ponvi: zamrznjene filete osliča cvrite na vročem olju približno 5 minut, dokler ne dobijo zlato rumene barve in želene hrustljavosti. Navodila za pripravo v pečici: na pekač položite papir za peko in nanj razporedite zamrznjene panirane filete. Pecite v predhodno ogreti pečici na 200 °C približno 25 minut, do zlato rumene barve in želene hrustljavosti. Kljub skrbni obdelavi lahko izdelek vsebuje kosti ali dele kosti.

argentinski oslič (Merluccius hubbsi) 70 %, panada 30 % (pšenična moka, začimbe, kvas, kuhinjska sol). Lahko vsebuje rake, jajca, sojo, mleko, zeleno in gorčico.

  • Shranjevanje: pri temperaturi –18 °C ali nižji. Po odtaljevanju je izdelek treba toplotno obdelati. Ne uživajte ga surovega. Enkrat odtaljenega izdelka ni dovoljeno ponovno zamrzniti!
  • Rok trajanja: 18 mesecev.
  • Embalaža: 400 g.

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 224 kcal / 938 kJ
Maščobe = 9.5 g
- od tega nasičene maščobe = 0.8 g
Ogljikohidrati = 21.6 g
- od tega sladkorji = 2.4 g
Beljakovine = 12.4 g
Sol = 0.8 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov