Hrust, hrust – in že je na krožniku. Eva panirani fileti osliča spremenijo obrok v pravo ribjo dogodivščino brez posebnega truda. Znotraj so sočni, zunaj zlato hrustljavi – pripravljeni v petih minutah. Poleg tega je oslič naravno bogat z beljakovinami in omega-3 maščobnimi kislinami, z nizko vsebnostjo maščobe pa je idealna izbira za vse, ki želijo jesti lahko, a okusno. Hitro, praktično in vedno pri roki – prava morska čarovnija v vaši kuhinji.
Navodila za pripravo v ponvi: zamrznjene filete osliča cvrite na vročem olju približno 5 minut, dokler ne dobijo zlato rumene barve in želene hrustljavosti. Navodila za pripravo v pečici: na pekač položite papir za peko in nanj razporedite zamrznjene panirane filete.... prikaži več Navodila za pripravo v ponvi: zamrznjene filete osliča cvrite na vročem olju približno 5 minut, dokler ne dobijo zlato rumene barve in želene hrustljavosti. Navodila za pripravo v pečici: na pekač položite papir za peko in nanj razporedite zamrznjene panirane filete. Pecite v predhodno ogreti pečici na 200 °C približno 25 minut, do zlato rumene barve in želene hrustljavosti. Kljub skrbni obdelavi lahko izdelek vsebuje kosti ali dele kosti.
argentinski oslič (Merluccius hubbsi) 70 %, panada 30 % (pšenična moka, začimbe, kvas, kuhinjska sol). Lahko vsebuje rake, jajca, sojo, mleko, zeleno in gorčico.
- Shranjevanje: pri temperaturi –18 °C ali nižji. Po odtaljevanju je izdelek treba toplotno obdelati. Ne uživajte ga surovega. Enkrat odtaljenega izdelka ni dovoljeno ponovno zamrzniti!
- Rok trajanja: 18 mesecev.
- Embalaža: 400 g.
Prehranske vrednosti
| Energetska vrednost | 224 kcal / 938 kJ |
|---|---|
| Maščobe | = 9.5 g |
| - od tega nasičene maščobe | = 0.8 g |
| Ogljikohidrati | = 21.6 g |
| - od tega sladkorji | = 2.4 g |
| Beljakovine | = 12.4 g |
| Sol | = 0.8 g |
| … | prikaži vse |
| Vir: Podravka d.d. | Na 100 g izdelka |