Brez kože, brez kosti, brez zapletov – samo okusno in nežno meso. Eva fileti osliča so ulovljeni v naravnem morskem okolju in takoj zamrznjeni, kar ohranja okus, svežino in dragocene hranilne snovi. Bogati z beljakovinami, z rahlo teksturo in malo maščobe so idealna izbira za hitre, zdrave obroke doma ali za zahtevnejše kulinarične poskuse. Samo odprite, pripravite in uživajte – morje še nikoli ni bilo tako blizu.
odtaljeni filet (100 g) pred pripravo obrišite s papirnato brisačo in pecite na žar ponvi, rahlo premazani z olivnim oljem (4 g), približno 5 minut, občasno obrnite. Začinite po želji. Kljub skrbni obdelavi lahko izdelek vsebuje kosti ali dele kosti.
argentinski oslič (Merluccius hubbsi) 100 %.
- Shranjevanje: pri temperaturi –18 °C ali nižji. Po odtaljevanju je izdelek treba toplotno obdelati. Ne uživajte ga surovega. Enkrat odtaljenega izdelka ni dovoljeno ponovno zamrzniti!
- Rok trajanja: 18 mesecev.
- Embalaža: 385 g.
Prehranske vrednosti
| Energetska vrednost | 88 kcal / 368 kJ |
|---|---|
| Maščobe | = 0.85 g |
| - od tega nasičene maščobe | = 0.23 g |
| Ogljikohidrati | = 21.6 g |
| - od tega sladkorji | = 2.4 g |
| Beljakovine | = 2.4 g |
| Sol | = 0.1 g |
| … | prikaži vse |
| Vir: Podravka d.d. | Na 100 g izdelka |
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Eva
- OBROK
- Kosilo
- Malica
- Večerja
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Nevtralno
- GLAVNE SESTAVINE
- Ribe
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Brez ojačevalcev okusa
- Primerno za vegetarijance
- Brez konzervansov