Argentinski oslič – fileti

Argentinski oslič – fileti

Oslič, ki navdušuje

Brez kože, brez kosti, brez zapletov – samo okusno in nežno meso. Eva fileti osliča so ulovljeni v naravnem morskem okolju in takoj zamrznjeni, kar ohranja okus, svežino in dragocene hranilne snovi. Bogati z beljakovinami, z rahlo teksturo in malo maščobe so idealna izbira za hitre, zdrave obroke doma ali za zahtevnejše kulinarične poskuse. Samo odprite, pripravite in uživajte – morje še nikoli ni bilo tako blizu.

odtaljeni filet (100 g) pred pripravo obrišite s papirnato brisačo in pecite na žar ponvi, rahlo premazani z olivnim oljem (4 g), približno 5 minut, občasno obrnite. Začinite po želji. Kljub skrbni obdelavi lahko izdelek vsebuje kosti ali dele kosti.

argentinski oslič (Merluccius hubbsi) 100 %.

  • Shranjevanje: pri temperaturi –18 °C ali nižji. Po odtaljevanju je izdelek treba toplotno obdelati. Ne uživajte ga surovega. Enkrat odtaljenega izdelka ni dovoljeno ponovno zamrzniti!
  • Rok trajanja: 18 mesecev.
  • Embalaža: 385 g.

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 88 kcal / 368 kJ
Maščobe = 0.85 g
- od tega nasičene maščobe = 0.23 g
Ogljikohidrati = 21.6 g
- od tega sladkorji = 2.4 g
Beljakovine = 2.4 g
Sol = 0.1 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov