Tiramisu

Tiramisu

Italijanska klasika za vrhunski užitek

Okus tiramisuja je nepozaben in neprimerljiv. Priprava te italijanske specialitete je lažja s tem izdelkom, ki poleg posnetega mleka v prahu kot sestavine beljakovin vsebuje tudi jedilno želatino in mlečne beljakovine.

Kremo lahko uporabite tudi za pripravo drugih sladic, kot so palačinke, rulade in torte. Dodani barvili (beta karoten in ekstrakt paprike) sta naravnega izvora.  

Povzetek...

Lahka krema za znan italijanski desert • Odlična tudi za druge sladice

Priprava

V 3 dl hladnega mleka (približno 15 °C) dajte vsebino vrečke in premešajte. Mešajte z električnim mešalnikom (pri srednji hitrosti) 4–5 minut. Kremo takoj nanesite na biskvitno podlago ali piškote, ki ste jih natopili z mešanico kave ali ruma, posujte s kakavovim prahom,... prikaži več V 3 dl hladnega mleka (približno 15 °C) dajte vsebino vrečke in premešajte. Mešajte z električnim mešalnikom (pri srednji hitrosti) 4–5 minut. Kremo takoj nanesite na biskvitno podlago ali piškote, ki ste jih natopili z mešanico kave ali ruma, posujte s kakavovim prahom, postavite za približno 2 uri v hladilnik in postrezite kot tiramisu rezine.

  • Shranjevanje: na suhem in hladnem mestu (ne v hladilniku).
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje.
  • Embalaža: 100 g

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov