Veličastna rižota

Zrno po zrno – rižota

Rižota je ena od tistih jedi, ki jih imamo vsi radi in jih pogosto pripravljamo. Mesna ali vegetarijanska, morska ali celinska, lahka ali krepka – obstajajo številne različice. Obstajajo tudi številni nasveti kako jo idealno pripraviti, in sicer ali je riž treba sprati in glazirati, kako dolgo ga kuhati, dodati vodo ali jušno osnovo, kdaj dodati maslo ali oljčno olje ... Ne glede na vse nasvete je najpomembneje, da jo pripravite z vsaj zrnom ljubezni.   

Pojdi dol

Rižota je ena od tistih jedi, ki jih imamo vsi radi in jih pogosto pripravljamo. Mesna ali vegetarijanska, morska ali celinska, lahka ali krepka – obstajajo številne različice. Obstajajo tudi številni nasveti kako jo idealno pripraviti, in sicer ali je riž treba sprati in glazirati, kako dolgo ga kuhati, dodati vodo ali jušno osnovo, kdaj dodati maslo ali oljčno olje ... Ne glede na vse nasvete je najpomembneje, da jo pripravite z vsaj zrnom ljubezni.   

Poskusite jih v teh receptih