Kruh

Kruh naš vsakdanji

Komaj pokošena trava, poletni dež in pečen kruh so vonjave, ki v nas prebudijo topla, pozitivna čustva. Samo malo moke, vode in kvasa je potrebno za živilo brez katerega si ne moremo zamisliti obroka; z njim začnemo dan, pripravimo malico, postrežemo kot prilogo h kosilu, namazan z marmelado ali Lino lado pa vas bo nežno pripravil za noč. Če vam zmanjka idej, je okusen tudi z oljčnim oljem z nekaj zrni soli.    

Pojdi dol

Komaj pokošena trava, poletni dež in pečen kruh so vonjave, ki v nas prebudijo topla, pozitivna čustva. Samo malo moke, vode in kvasa je potrebno za živilo brez katerega si ne moremo zamisliti obroka; z njim začnemo dan, pripravimo malico, postrežemo kot prilogo h kosilu, namazan z marmelado ali Lino lado pa vas bo nežno pripravil za noč. Če vam zmanjka idej, je okusen tudi z oljčnim oljem z nekaj zrni soli.