S paleto zeliščnih napitkov O'Plant si prizadevamo, da vam ponudimo okusno alternativo izdelkom živalskega izvora, naravno brez laktoze in dodanega sladkorja, z izvirsko vodo, v 4 okusih, ki se jim ni mogoče upreti.

Več informacij na voljo na www.oplant.hr

Ko si zaželite največ iz srca narave, naj bo vaša izbira O'Plant

Iz srca narave prihaja izbor rastlinskih napitkov, ki nadomeščajo izdelke živalskega izvora. Napitki O’Plant so narejeni izključno na rastlinski osnovi, njihova posebnost pa je v tem, da so vsi izdelki narejeni z izvirsko vodo, brez dodanega sladkorja in imajo pristen naraven okus. Ne manjkata niti polnost in prepoznavnost posameznega okusa, ki izvirata iz vrhunskih sestavin polnovrednih žitaric in oreščkov. Nepremagljivo, kajne? Toda to sploh ni vse! Celotna blagovna znamka temelji na krepitvi družbene odgovornosti za dobrobit planeta z varovanjem okolja, zaščito živali, racionalnejšo rabo vode in splošno zdravo prehrano ter njenim pozitivnim vplivom na zdravje ljudi.

Z uživanjem teh izdelkov ne delate usluge samo sebi, ampak tudi našemu planetu. V tem duhu je bila oblikovana izboljšana tetrapak embalaža s poudarkom na trajnosti in okoljski ozaveščenosti. Pri izdelavi embalaže je uporabljenih kar 83 % PLANT-BASED materialov in zagotovljena je nižja emisija CO2. Se sprašujete, kaj je vaša naloga v celotni zgodbi? No, pravzaprav je zelo preprosta – brez slabe vesti uživati v rastlinskih napitkih O'Plant.

P. S. Odlično se podajo h kosmičem za zajtrk, otroški hrani, sladicam, sadju in kavi, uporabljajo pa se lahko tudi kot sestavina pri pripravi različnih slanih in sladkih jedi. Poskusite zdaj, zahvalite se nam kasneje!

Za pozitivne spremembe ni potrebno veliko, saj so tudi majhni koraki izredno pomembni.