Kraljevski sendvič

Sušen losos, mocarela, tunin namaz, zelena solata, paradižnik, sir in kumare so plasti bogatega sendviča za kraljevski zalogaj.

  • 10 min
Kraljevski sendvič

Sestavine

  • 2 pločevinki tuninega namaza Eva classic (2 X 95 g)
  • 4 večje polnozrnate štručke
  • 200 g paradižnika
  • 4 listi zelene solate
  • 4 rezine ementalca
  • 100 g mocarele
  • 4 rezine sušenega lososa (50 g)
  • 1 kumara
  • Nasekljan koper

Priprava

  1. Štručko prerežite, tako da dobite tri rezine. Prvo rezino namažite s tuninim namazom, nanj položite list zelene solate, na rezine narezan paradižnik in rezino ementalca.
  2. To prekrijte z drugo rezino, ki jo namažite s tuninim namazom, dodajte na rezine narezano mocarelo, rezino sušenega lososa in rezine kumare. Prekrijte s tretjo rezino štručke.

Porcija: Enako naredite sendviče tudi iz preostalih štručk.

Nasvet: Namesto lososa lahko uporabite tudi koščke tunine v rastlinskem olju Eva.