Teletina z žara s pečeno rdečo papriko

Telečjim zarebrnicam s pečenimi paprikami se ne boste mogli upreti, saj se je meso mariniralo v Vegeta marinadi s česnom, zato uživajte v popolnem kulinaričnem doživetju.

  • 50 min
Teletina z žara s pečeno rdečo papriko

Sestavine

  • 4 telečje zarebrnice
  • 4 rdeče paprike
  • 2 stroka česna
  • 1 Vegeta marinada s česnom
  • 2 žlici olja
  • 1 žlica nasekljanega peteršilja

Priprava

  1. Zarebrnice prelijte z Vegeta marinado in pustite vsaj 30 minut, da se marinirajo. Nato jih specite na žaru na srednjem ognju.
  2. Papriko očistite in prav tako popecite na žaru. Na koncu v posodo za postrežbo dodajte olje, nasekljan česen in žlico nasekljanega peteršilja.

Nasvet: NASVET ZA PEKO NA ŽARU: Teletina je nežno meso, zato pri peki na žaru potrebuje veliko pozornosti. Zrezke obračajte vsako minuto, da se enakomerno zapečejo.