Lino ti poklanja povsem drugačen Lino koledar!

Vsako leto skupaj uživamo v Lino koledarju, in ker Lino najraje od vsega za vas pripravlja nove teme in presenečenja, vam to leto predstavljamo popolnoma nov koncept koledarja.

Nov Lino koledar sestavljajo kar štirje čudoviti deli, v katerih boste lahko celo leto uživali in sproti ustvarjali lepe spomine:

  • spominska knjiga pod imenom „Mali koraki do velikega srca“ vam bo pomagala ovekovečiti vsa dobra dela, ki jih počnete, in vas bo spominjala na določene pomembne trenutke, ki se praznujejo po celem svetu.
  • nalepke, ki jih dobite zraven, bodo razigrale vašo domišljijo in vam pomagale, da se na vsaki novi strani kreativno izrazite.
  • Lino vam poklanja tudi mesečni razpored z magneti, ki je zasnovan po metodi piši-briši in v katerega lahko vpisujete vse svoje prihajajoče obveznosti, ideje in srečanja, tako da ne boste ničesar zamudili.
  • in na koncu dobite še stenski koledar za celo leto.

KAKO DO KOLEDARJA

Zberite izrezane Lino medvedke iz katerega koli Lino izdelka, izpolnite kupon ter mi vse skupaj pošljite v ovojnici in Lino koledar bo prispel na vaš domači naslov. Izberite državo, v kateri živite, in obvezno preberite Pravila aktivnosti.

Zberite izrezane Lino medvedke

Zberite izrezane Lino medvedke iz Lino izdelkov v skupni vrednosti 2 kg.

Izpolnite kupon

Kupon prenesite TUKAJ, natisnite in izpolnite s svojimi osebnimi podatki ter ga skupaj z vsemi izrezanimi Lino medvedki pošljite na moj naslov: Lino p. p. 462, 1001 Ljubljana, in sicer najkasneje do 30. 11. 2017.

In Lino koledar bo vaš!