Čaji 1001Cvet v novi preobleki in z nepozabnimi doživetji

1001 CVET, najbolje prodajane čaje na slovenskem trgu, boste odslej na policah trgovin našli v novi preobleki s prenovljeno embalažo – sodobno škatlo, ki varuje izdelek pred zunanjimi vplivi in je hkrati prijaznejša do okolja. Čaji 1001 CVET so dobili tudi nove filter vrečke, ki dlje ohranjajo okuse in vonj. Osvežen logotip blagovno znamko povezuje s tradicijo in naravo.

Z novo obliko embalaže 1001Cvet želijo dodatno izpostaviti tudi vse prednosti čajev. Te so zagotovo naravni izvor, bogate sestavine in okusi ter prenovljen aromatski ovitek filter vrečke, s katerim spodbujajo užitek in zadovoljstvo ob pitju čajev 1001Cvet

Prednosti nove embalaže in osebna sporočila

Nova vrečica tako ohranja okuse in vonjave sestavin do trenutka priprave čaja in s tem podaljšuje rok uporabe. Posebnost aroma ovitka je, za razliko od standardnih ovojev, v njegovi manjši prepustnosti vlage in kisika. Tako ljubiteljem čaja zagotavlja uživanje v edinstvenih okusih z vsemi čutili.

Nova embalaža je praktična in primerna tudi za to-go priložnosti. Na novo so preoblikovali tudi imena izdelkov. Ti poudarjajo okus in vrsto čaja. S poenostavljenim oblikovanjem pakiranja so posodobili tudi logotip 1001Cvet. Nov logotip ohranja prepoznavnost, dodali pa so mu nekaj novih sodobnih elementov, ki znamko povezujejo s tradicijo in naravo.

Pitje čajev 1001Cvet pa postaja tudi posebno doživetje za vse čute, saj prav vsak vrečka čaja nosi osebno, personalizirano sporočilo na pripetem lističu. Sporočilo, ki bo vam in vašim bližnjim prineslo toplo popotnico za uspešen dan. Uživanje v skodelici čaja bo tako postala igra za vse čute.

 

 

 

 

Prihajajo novi okusi

Poleg nove preobleke so se družini čajev 1001 CVET pridružili tudi štirje novi okusi sadnih čajev, ki ob okusu ponujajo tudi zaokrožen in bogat vonj. Za uporabo so primerni tako topli kot ohlajeni. Ker ne vsebujejo kofeina jih lahko pijemo v kateremkoli trenutku dneva. Zagotavljajo užitek ob vsaki skodelici čaja, izboljšanje razpoloženje in lepši dan.

Ti edinstveni in trendovski okusi so:

Gre za edinstven okus na trgu, ki je značilnega sladko-kiselkastega in osvežujočega okusa ter nas poživi tudi s svojim bogatim sadnim vonjem.

Zaokroženega, bogatega okusa in vonja po sočni, sladki slivi. Zaradi prijetnega sadnega okusa je ta čajni napitek primeren za uživanje ob vseh priložnostih.

Svež in aromatičen napitek iz črnega ribeza in aronije. Poživljajoča kombinacija dveh super-sadežev, bogatega vonja in okusa je primerna za uživanje v vsakem trenutku dneva.

Značilni okus jabolka, ki ga otroci obožujejo, z blago noto vanilje, daje temu čajnemu napitku otroško razigrano aromo.

Čaji 1001Cvet bodo kot priznana slovenska blagovna znamka čajev z dolgoletno tradicijo na slovenskem trgu v letošnji jeseni vključeni tudi v Mercatorjevo kampanjo Moje znamke – najboljše znanke!

___________________________________________________________________

Dodatne informacije:

Nina Rus Turuk, odnosi z javnostmi Žito/Podravka

Skupina Žito, d.o.o.

Tel.: 01 5876 120

e-pošta: nina.turuk@zito.si