VEGETA & SPIRULINA

VEGETA & SPIRULINA

Nova začimba na super način

Z dodatkom nove sestavine je Vegeta pokazala še eno svojo super stran – postala je superfood začimba! Skrivnost je v modrozeleni algi spirulini, ki zaradi svojih hranilnih vrednosti zasluženo nosi naziv super hrana 21. stoletja. Nova superfood začimba Vegeta & Spirulina jedem daje novo dimenzijo, dovršen in zaokrožen okus, eksotična zelena barva pa vnaša kreativno energijo v pripravo jedi. Samo ena čajna žlička te edinstvene super kombinacije bo vsako jed spremenila v vrhunsko kulinarično doživetje.

S tem inovativnim super izdelkom ni težko eksperimentirati v kuhinji, edini recept, ki ga potrebujete, pa je vaša domišljija!

 

Povzetek...

Receptura clean label • Superfood sestavina • Edinstven izdelek • Vedno jamstvo za odličen okus, z zanimivim twistom

Priprava

Popestrite svoje domiselne in okusne specialitete z dodatkom jedem Vegeta & Spirulina. Uporaba je raznolika – dodajte ga solatnim prelivom, pomakam in omakam ter začinite rižote, testenine in marinade za meso, ribe ali tofu. Priporočena količina dodatka je 1 žlička (3... prikaži več Popestrite svoje domiselne in okusne specialitete z dodatkom jedem Vegeta & Spirulina. Uporaba je raznolika – dodajte ga solatnim prelivom, pomakam in omakam ter začinite rižote, testenine in marinade za meso, ribe ali tofu. Priporočena količina dodatka je 1 žlička (3 g) na 250 ml/g jedi.

  • Shranjevanje: na suhem mestu na sobni temperaturi
  • Rok trajanja: 24 mesecev
  • Embalaža: pločevinka, 140 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 156 kcal / 658 kJ
Maščobe = 1.6 g
- od tega nasičene maščobe = 0.4 g
Ogljikohidrati = 9.5 g
- od tega sladkorji = 14 g
Prehranske vlaknine = 10 g
Sol = 52 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov