Puding bourbon vanilja premium

Puding bourbon vanilja premium

Edinstven okus prave vanilje

Pozor, vsi ljubitelji vanilje: puding bourbon vanilja premium zagotavlja neprimerljiv okus prave vanilje.

Poleg naravne arome burbonske vanilje puding polnega in kremastega okusa osvaja s svojim opojnim vonjem. Vsebuje zrnca mletih strokov vanilje, ki dodatno zaokroži to nepremagljivo aromo.

 

Uživajte v celoti in počasi, z vsemi svojimi čutili ...

Priprava

Prašek za puding zmešajte s 50 g (3 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro vmešajte v puding ter sladkor, da dobite homogeno zmes. Preostanek mleka skuhajte, odstavite z ognja in mu dodajte raztopljeno zmes ter ob neprestanem mešanju... prikaži več Prašek za puding zmešajte s 50 g (3 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro vmešajte v puding ter sladkor, da dobite homogeno zmes. Preostanek mleka skuhajte, odstavite z ognja in mu dodajte raztopljeno zmes ter ob neprestanem mešanju kuhajte 1–2 minuti. Vroč puding vlijte v posodice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Za 500 g pudinga (4 obroke).

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 37 g

Sestavine

Koruzni škrob, maltodekstrin, naravna aroma (vsebuje mleko in pšenico), kuhinjska sol, mleti stroki vanilje, barvilo (beta karoten).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov