Polnjeni muffini z okusom vanilije

Polnjeni muffini z okusom vanilije

Slastno à la preprosto

Kombinacija vanilje in čokolade je desert, s katerim ne morete zgrešiti. Še zlasti zato, ker se pripravi tako preprosto! Z mešanico Dolcela prihranite čas in priprava mafinov bo odslej delo, ki ga bodo obvladali tudi tisti neizkušeni. Za sladokusce, ki so vešči v pripravi desertov, predlagamo igro z oblikami in okusi. Naj mešanice postanejo biskviti, rulade ali tortice: slastno à la preprosto!

Povzetek...

• Vaniljeva krema za polnjenje • Hitro in enostavno • Za 12 mafinov

Priprava

Za testo dodajte 1 jajce, 100 ml olja, 150 ml vode, za kremo pa 150 ml mleka. Navodilo za pripravo kreme: V 150 ml hladnega mleka dodajte vsebino vrečke in mešajte z žlico, dokler se krema ne zgosti (1–2 minuti). To kremo boste uporabili za polnjenje mafinov. Navodilo... prikaži več Za testo dodajte 1 jajce, 100 ml olja, 150 ml vode, za kremo pa 150 ml mleka. Navodilo za pripravo kreme: V 150 ml hladnega mleka dodajte vsebino vrečke in mešajte z žlico, dokler se krema ne zgosti (1–2 minuti). To kremo boste uporabili za polnjenje mafinov. Navodilo za pripravo testa: Mešanico za testo zlijte v posodo, dodajte jajce, olje in vodo ter mešajte z električnim mešalnikom, da dobite gladko zmes (2–3 minute / najvišja hitrost). V 12 modelčkov, ki ste jih prej postavili v model za peko, z žlico enakomerno razporedite testo, da sega do tretjine modelčka (približno ena žlica). Na testo dodajte eno zvrhano žličko pripravljene kreme ter kremo prekrijte s preostankom testa. Pecite v predhodno ogreti pečici pri 200 °C približno 20 minut.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 345 g

Sestavine

Sestavine mešanice za testo: pšenična moka, sladkor, manj masten kakav v prahu (4,5 %), sredstva za vzhajanje (natrijev hidrogenkarbonat, dinatrijev difosfat), posneto mleko v prahu, emulgator (E 481), gostila (E 466, ksantan gumi), kuhinjska sol, aroma. Sestavine mešanice za kremo: sladkor, modificiran škrob, rastlinsko olje v prahu (palmovo), dekstroza, posneto mleko v prahu, laktoza, naravna aroma vanilje z drugimi naravnimi aromami (vsebuje mleko), mlečne beljakovine, gostilo (karagenan), barvilo (beta-karoten). Lahko vsebuje jajca.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov