Lino Cornelino

Lino Cornelino

Obrok, vreden zlata

Ta okusna in visokohranljiva koruzna kašica ne vsebuje dodanega sladkorja ali glutena, zato je popolna za uvajanje prve trde hrane v prehrano vašega otroka. Poleg 7 vitaminov, železa in joda vsebuje tudi kakovostne ogljikove hidrate, ki otroku zagotavljajo veliko energije, ter vlaknine, ki ugodno vplivajo na njegovo prebavo. Točno to, kar vaš zaklad potrebuje!

Priprava

V 1,7 dl (170 ml) prehodnega mleka, pripravljenega po navodilih proizvajalca, vmešajte 5 velikih žlic (20 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Upoštevajte navodila za pripravo obroka. Obrok lahko pripravite tudi z materinim mlekom ali mlekom, ki ga običajno dodajate... prikaži več V 1,7 dl (170 ml) prehodnega mleka, pripravljenega po navodilih proizvajalca, vmešajte 5 velikih žlic (20 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Upoštevajte navodila za pripravo obroka. Obrok lahko pripravite tudi z materinim mlekom ali mlekom, ki ga običajno dodajate prehrani. Otroku ponudite vedno sveže pripravljen Cornelino kot nadomestek za en mlečni obrok.

Sestavine

Koruzna moka 93 %, maltodekstrin, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, DL-alfa-tokoferol acetat, folna kislina, nikotinamid), železov pirofosfat in kalijev jodat.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov