Goveja jušna osnova

Goveja jušna osnova

Dobra osnova vsake jedi

Podravkine jušne osnove bodo v osnovi spremenile vaš odnos do priprave hrane. Brez dodanih ojačevalcev arom, umetnih arom, popolnoma naravnega govejega okusa – uživajte v okusnih jedeh, brez veliko porabljenega časa v kuhinji.  

Uporaba je preprosta. Lahko jo predhodno raztopite v vodi ali stresete neposredno v jed. Ena posodica zadostuje za 500 ml jedi, vsak zavitek pa vsebuje tudi preizkušeni recept na notranji strani zavitka. Osnovo imate, zato uživajte v svoji kulinarični nadgradnji! 

Povzetek...

Domač okus • Hitra in preprosta priprava • Bez dodanih ojačevalcev okusa • Brez konzervansov

Za izboljšanje okusa različnih jedi (enolončnic, omak, rižot, dušenih mesnih jedi ipd.) jo med kuhanjem dodajte v jed. En lonček zadostuje za 500 ml jedi. Po potrebi dosolite. Za pripravo juhe: vsebino lončka dajte v 500 ml vrele vode in pustite vreti 2–3 minute.

Voda, sol, maltodekstrin, palmovo olje, sladkor, inulin, ekstrakt kvasa, naravne arome, sušen goveji mesni ekstrakt 1,5 %, sušeno korenje, sredstvo za zgostitev (ksantan guma, karuba guma), začimbe, sušena zelena, sušena čebula, barvilo (navadni karamel), sušeni listi peteršilja, koruzni škrob. Lahko vsebuje pšenično moko, mleko in jajca.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3 dneh. Izdelek lahko kristalizira – to je naravni proces in ne vpliva na kakovost.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 4 x 28 g = 112 g (kartonska škatla)

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 128 kcal / 535 kJ
Masti 4.8 g
- Zasičene masne kisline 3 g
Ogljikohidrati 14 g
- Sladkorji 13 g
Beljakovine 4.3 g
Sol 18.9 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov