Fant mešanica za fini golaž iz pečice

Fant mešanica za fini golaž iz pečice

Vedno umešan v uspeh

Ko vam nekdo reče, da je odličen golaž mogoče pripraviti v trenutku, lahko takoj pomislite, da je v to zgodbo zagotovo vpleten tudi Fant. 

Poudarjen mesni okus in okusno omako boste dobili, če boste upoštevali preprosta navodila za pečenje v vrečki, kar pripomore k edinstvenemu okusu brez uporabe ojačevalca. 

Hitro, zanesljivo, okusno, priročno ... skratka – FANTastično!

Povzetek...

Brez dodanih ojačevalcev okusa • Hitra in preprosta priprava v pečici (vsebuje vrečko za pečenje) • Nove ideje za znane jedi

Meso in korenje narežite na kocke, krompir na kocke. Meso in zelenjavo položite v vrečko za peko, dodajte Fant ter 300 ml hladne vode. Vrečko zaprite s priloženo žičko približno 2 cm od roba. Vsebino previdno pretresite, da se mešanica enakomerno razporedi. Položite... prikaži več Meso in korenje narežite na kocke, krompir na kocke. Meso in zelenjavo položite v vrečko za peko, dodajte Fant ter 300 ml hladne vode. Vrečko zaprite s priloženo žičko približno 2 cm od roba. Vsebino previdno pretresite, da se mešanica enakomerno razporedi. Položite jo v posodo za peko in jo na vrhu nekajkrat prebodite z iglo. Pecite 45 minut v pečici, segreti na 200 °C. Pečeno jed vzemite iz pečice, previdno razrežite vrečko, da se ne opečete s paro. Vsebino stresite na krožnik in postrezite. Nasvet: če želite pripraviti goveji golaž, čas pečenja podaljšajte za 15 minut.

Sušena čebula, kuhinjska sol, pšenična moka, sladkor, koruzni škrob, sladka začimbna paprika, paradižnik v prahu, ekstrakt kvasa, sušeno korenje, sušeni česen, začimbe, sušeni koren zelene, list peteršilja, barvilo (navadni karamel). Lahko vsebuje mleko in jajca.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 50 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 280 kcal / 1184 kJ
Masti 1.6 g
- Zasičene masne kisline 0.3 g
Ogljikohidrati 51 g
- Sladkorji 37 g
Beljakovine 10 g
Sol 19 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov