Klasik med pudingi je idealen kot samostojni desert, lahko je tudi osnova za številne sladice, v kombinaciji s sadjem, z oreščki ali preprosto okrašen s smetano.
Vsebuje koruzni škrob, izvor ogljikovih hidratov, ki so glavni vir energije za organizem. Dodana barvila so izključno naravna.
Povzetek...
Klasik med pudingi • Idealen kot samostojni desert • Osnova za številne sladice
Priprava
Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in ga dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju... prikaži več Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in ga dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju kuhajte še 1–2 minuti. Še vroč puding nalijte v skodelice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Puding okrasite s šlag peno Dolcela, čokoladnimi okraski, svežim ali kandiranim sadjem, sadnimi sirupi, sokovi ali kompotom.
- Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
- Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
- Embalaža: vrečka 40 g
Sestavine
koruzni škrob, kuhinjska sol, aroma, barvilo (anato, kurkumin)
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Dolcela
- TIP IZDELKA
- Sladice
- Pripomočki za pripravo sladic
- OBROK
- Večerja
- Kosilo
- Malica
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Sladko
- GLAVNE SESTAVINE
- Ostalo
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Košer
- Brez glutena
- Primerno za vegetarijance